top of page

Individuele coaching

Kinderen laten veelal met gedrag zien dat ze niet zo lekker in hun vel zitten. Woede aanvallen, boze buien, stil en terug getrokken zijn, niet willen praten, veel huilen, agressief, niet luisteren, druk zijn, niet naar school willen en nog zoveel meer zijn uitingen die je als ouders waarneemt en die de sfeer in huis bepalen.

Met het gedrag geven kinderen een signaal af. Het kan een signaal zijn voor zoveel onderliggende dingen waar ze mee zitten. Het onbewust aanpassen in steeds weer andere omgevingen (op school, de  BSO, verenigingen), er is een ruzie geweest, ze voelen zich onbegrepen, er is iets minder leuks of zelfs naars gebeurd in hun omgeving, ze zijn moe, het kan allemaal onderliggende gebeurtenissen zijn die het gedrag uitlokken. 

Iedereen verwerkt alle gebeurtenissen op een andere manier. 

Tijdens de begeleiding bij Kinderpraktijk Twistering ga ik samen met jullie als ouders en met jullie kind ontdekken waar het gedrag vandaan kan komen. Dit doe ik veelal aan de hand van spelen, spelletjes, creatieve en actieve werkvormen. Hierbij sluit ik aan op de interesse van jullie kind. Doordat kinderen met deze activiteiten kunnen ontspannen lukt het vaak beter om ze te laten vertellen wat ze dwars zit.  

Ieder kind is uniek. En daarom wordt ieder traject op het individuele kind afgestemd. 

 

Samen kijken we naar wat jullie nodig hebben. Tijdens de intake bespreken we jullie wensen en geef ik aan wat ik voor jullie kan betekenen. Aan de hand hiervan zal ik een inschatting maken van het aantal sessies dat het traject zal duren. 

Twistering_150dpi_portret_1.png

De kosten zijn:

Kennismaken                                                         gratis

Intake, tussen en eind gesprek                        € 57,50

Sessie                                                                       € 57,50

Observatie op school                                           € 87,50 

Overleg op school                                                 € 57,50

           

Kosten zijn vrijgesteld van BTW.

Het is mogelijk dat ik voor de coaching op een locatie van jullie keuze kom. Hiervoor breng ik reiskosten in rekening. Vraag naar de mogelijkheden. 

bottom of page