top of page

In een coachproces is het belangrijk dat er een

persoonlijke klik is tussen jullie als ouders, jullie kind en mij. Hier dan ook een klein inkijkje in wie ik ben.

Ik heet Ingrid en ik woon samen met mijn 2 kinderen en partner in Westwoud (West-friesland (nh)). Mijn grootste hobbies zijn theater en zingen. Mijn vrienden en familie omschrijven mij als een geduldig, empathisch, luisterend, liefdevol persoon. Mijn kinderen voegen daar met liefde ook nog gek aan toe. En zelf benoem ik ook mijn eigen wijze graag. 

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en met mijn hoofd de frisse wind te voelen. Wandelen doe ik dan ook graag (maar soms net iets te weinig). 

Mijn hart heb ik verloren aan Zweden. De ruimte, de gemoedelijke sfeer, het licht, geven  mij het allermeest het gevoel van ont-moeten. 

 

In deze tijd waarin we veel prikkels ontvangen vind ik het belangrijk om uit te dragen dat we meer ons zelf mogen ont-moeten. Dit komt terug in de coaching en in de workshop die ik heb ontwikkeld. 

Tijdens een kennismaking deel ik graag meer over mezelf, het coachtraject of de workshop. 

Persoonlijke coaching | Kindercoach | Westwoud | Prikkelverewerking

Ik ben opgeleid als kindercoach, sensorisch integratie coach en KRAGT trainer

Daarnaast heb ik een brede interesse in systemisch werken, ACT, ADHD, ADD, Autisme, beeld denken en hoe ogenschijnlijk kleine trauma’s de ontwikkeling van een kind/ volwassenen kan beïnvloeden. De kennis en ervaringen hierover neem ik mee in mijn werk. 

bottom of page